Fehércsokis mascarpone torta
A piskótához a tojásokat géppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a cukrot és így keverjük még néhány percig. Miután szép habos, egy kanál segítségével hozzá keverjük a lisztet. Sütőpapírral bélelt, kapcsos torta formába öntjük.
Előmelegített sütőben (160 fok) kb 35-40 percig sütjük. Ne nyitogassuk a sütőt, nehogy össze essen a piskóta 🙂
Amíg sül a piskótánk, felolvasztjuk a csokit és a tejjel kikevert mascarponehoz adagoljuk. Hozzá adunk pár csepp citromlevet, és így keverünk rajta néhányat.
Amikor a piskótánk elkészült, hagyjuk kihűlni.
2-3 felé vágjuk a piskótát. Az alsót megkenjük krémmel, rá a piskóta. Majd ismét krém következik.
Áfonyával és pisztáciával díszítettem.