GLUTÉNMENTES

Hozzávalók
  • 200 g darált mandula
  • 30 g szeletelt mandula
  • 3 ek. bio olívaolaj
  • 2 ek. méz
  • 1 dl kókusztej
  • csipet só
  • darált dió a forgatáshoz
  • áfonya lekvár

Angyalszem süti

Nagyon finom aprósütemény, egészségesen.

Az elkészítése nagyon egyszerű.

A hozzávalókat egyesével összekeverjük, majd kis golyókat formázunk a tésztából. Darált dióba forgatjuk és sütőpapírral bélelt tepsiba helyezzük a golyócskákat.

Kis mélyedéseket nyomunk a tészta közepébe egy kiskanállal, majd megtöljük lekvárral. Nekem áfonya lekvár került bele, de bármivel elkészíthetitek ami épp otthon van:)

Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük.

Angyalszem süti