GLUTÉNMENTES

Hozzávalók
  • 80 g darált mandula
  • 80 g porcukor vagy poreritrit
  • 100 g darált dió
  • 70 g vaj
  • 100 ml tej
  • 1 db bio citrom reszelt héja
  • 3 tojásfehérje
Tetejére:
  • 100 g étcsoki pasztilla

Mandulás biarritz keksz

Az elkészítése nagyon egyszerű. Könnyen és gyorsan finom kekszeket süthetünk 🙂

A hozzávalókat a tojás kivételével összekeverjük. Kemény habbá verjük a fehérjét, majd óvatosan összeforgatjuk a tésztát.

Nyomózsákba töltjük, és kis korongokat nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsibe.

Előmelegített sütőben 180 fokon kb 15 percig sütjük.

A csokit vízgőz felett, vagy mikróban felolvasztjuk. Ha a kekszek kihűltek, belemártogatjuk.

Mandulás biarritz keksz