KEDVENCEIM

Hozzávalók
Az alaphoz:
  • 100 g vaj
  • 90 g cukormentes tejcsoki
  • 60 g kókuszliszt
  • 40 g cukormentes keksz darálva
A krémhez:
  • 200 g fagyasztott erdei gyümölcs
  • 1 ek. vaníliás gluténmentes pudingpor
  • 4 ek. nyírfacukor
A mázhoz:
  • 50 g cukormentes tejcsoki
  • 50 g cukormentes étcsoki
  • 30 g vaj

Csupacsoki gyümölcs szelet

Az alaphoz a vajat a csokival megolvasztjuk, és hozzákeverjük a kókuszlisztet ás a darált kekszet.Kisebb tepsibe nyomkodjuk, és hűtőbe tesszük amíg a krém elkészül.

A gyümölcsöt felfőzzük a pudinggal és az édesítővel. Félre tesszük amíg kihűl.

A mázhoz a csokit a vajjal felolvasztjuk. Ha a gyümölcsmasszánk kihűlt, rákenjük a kekszes alapra, majd rá a csokiréteg.

Hűtőbe tesszük néhány órára amíg megdermed.

Ez az adag egy kisebb tepsi sütire elég. Nyugodtan próbáljátok dupla hozzávalóval, ha csak nagyobb tepsitek van otthon.