KEDVENCEIM

Hozzávalók
Hozzávalók a piskótához:
  • 6 tojás
  • 6 ek. cukor
  • 6 ek. Liszt
Hozzávalók a krémhez:
  • 250 g krémes túró
  • 250 ml habtejszín
  • 2 Cs. Vaníliás cukor
  • 2 ek porcukor
Tetejére:
  • Erdei gyümölcs

Havas piskótatekercs

Egyszerű, de nagyszerű sütemény, amit imádni fognak a vendégek! 🙂

Elkészítése:

A piskótához a tojásokat géppel habosra keverjük. Mikor már szép világos, hozzáadjuk a cukrot és így keverjük még néhány percig. Kézzel hozzákeverjük a lisztet.

Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt sütjük.

A krémhez felverjük a tejszínt. Hozzáadjuk az édesítőt, majd a túrót is.
A kihűlt piskótát megkenjük a túrós krémmel. Feltekerjük, tetejét gyümölccsel megszórjuk.

Havas piskótatekercs