MENTES ÉS BABAMAMA

Hozzávalók
  • 80 g vaj
  • 50 g nádcukor
  • 200 g mascarpone
  • 60 g teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 50 g darált mandula
  • 25 ml bio narancs leve ( fél narancs )
  • 2 tojás
  • 2 kk. vanília aroma
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • csipet só

Mascarpone kuglóf

A liszthez keverjük a mandulát, szódabikarbónát, majd mehet bele a csipet só. A vajat habosra keverjük a tojással és cukorral. Hozzákeverjük a mascarponét, a narancs levet és a vanília aromát, majd összekeverjük a száraz hozzávalókkal. Egy kuglóf formát kivajazunk vagy sprayvel kifújunk és belekanalazzuk a tésztát.

Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 30 percig sütjük.